Προσαρμοσμένος Vizz καθολικός φορτιστής φορτιστών τοίχων 33W GaN με PD QC την παραγωγή

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Vizz
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: PD35
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 κομμάτια
Τιμή: 3.65USD-3.97USD One Piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προσαρμοσμένες υπηρεσίες Logo/OEM/ODM
Χρόνος παράδοσης: 21 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 50000 κομμάτια το μήνα
Ανώτατη δύναμη: 33W Υλικό: PC
Μέγεθος: 49* 28* 50 χιλ. Εισαγωγή: Εναλλασσόμενο ρεύμα 100 - 240V 50/60Hz
Παραγωγή: PD: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2. 75A, 15V/2.2A, 20V/1.65A (33W Max) (ΜΑΔ: 3.3-11/3A) usb-α: 4.5V/3A, 5V/4.5A Χρεώνοντας λιμένας: 1* QC3. 0 + ΤΎΠΟΣ Γ 1* PD
Βούλωμα εναλλασσόμενου ρεύματος: ΕΕ, ΗΠΑ, ΜΈΣΑ, KR, Au, βρετανικό βούλωμα, άλλος ODM υποστήριξης βουλωμάτων Συσκευασία: Polybag/προσαρμοσμένη κιβώτιο συσκευασία φουσκαλών κιβωτίων εγγράφου τσαντών PE
Υπηρεσίες: Προσαρμοσμένες υπηρεσίες ODM cOem λογότυπων Χρήση: Κινητό τηλέφωνο, lap-top, κάμερα. ταμπλέτα
Υψηλό φως:

Προσαρμοσμένος φορτιστής τοίχων GaN

,

φορτιστής τοίχων 33W GaN

,

PD QC 33W GaN φορτιστής

Προσαρμοσμένος Vizz καθολικός φορτιστής φορτιστών τοίχων 33W GaN με PD QC την παραγωγή

 

Fectures:

1, καθολικό Compatility, προβλέπει την ανώτατη εξουσία 33w για την ταμπλέτα φωτογραφικών μηχανών lap-top macbook/Iphone/

2, υψηλό disapation θερμότητας Efferciency Charging& χαμηλό

3, γρηγορότερα και ασφαλέστερος

4, PD QC διπλή δύναμη ανεφοδιασμού λιμένων

 

 

Τεχνολογία GaNFast

 

Τι είναι ένας γρήγορος φορτιστής GaN;

 

Ένας γρήγορος φορτιστής GaN είναι ένας προσαρμοστής δύναμης επόμενης γενιάς που χτίζεται γύρω από τη φόρτιση των κινητών συσκευών συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων, των lap-top και των ταμπλετών με την παράδοση της υψηλότερης δύναμης στην μπαταρία συσκευών από έναν παραδοσιακό πυρίτιο-βασισμένο στον φορτιστή.

 

Πριν από λίγα χρόνια, το πυρίτιο-βασισμένο στο 5W “sugarcube” θα ήταν ένας χαρακτηριστικός φορτιστής. Εντούτοις, δεδομένου ότι αυτή η συμβατική τεχνολογία μπορεί να πάρει πάνω από πέντε ώρες σημερινό σε δύναμη-πεινασμένο δαπανών, μεγάλος-οθόνη smartphones έχει υπάρξει μια αυξανόμενη ζήτηση για την υψηλότερη δύναμη που συνδέονται με καλώδιο και τις ασύρματες λύσεις “γρήγορων φορτιστών” που χρεώνουν γρηγορότερα. Οι γρήγοροι φορτιστές GaN είναι τέλειοι για την εξέταση αυτής της απαίτησης.

Πολλοί φορτιστές GaNFast παρέχονται τώρα ως inbox γρήγορα φορτιστές από διάφορα κύρια καταναλωτικά ηλεκτρονικά εμπορικά σήματα όπως Lenovo, Dell, LG, OPPO, vivo, Xiaomi. Άλλοι παρέχονται ως aftermarket λύσεις από τους βοηθητικούς ειδικούς τρίτων.

 

Γιατί είναι το νιτρίδιο γαλλίου (GaN) σημαντικό για τους γρήγορους φορτιστές;

 

Για τις επιχειρήσεις που κάνουν τους γρήγορους φορτιστές, μια μεγάλη πρόκληση παραδίδει έναν τύπο αρκετά μικρό και αρκετά ελαφρύ για την εύκολη μεταφορά αλλά αρκετά ισχυρό για τη γρήγορη χρέωση. Γίαυτό ένας συνεχώς αναπτυσσόμενος αριθμός αυτών των επιχειρήσεων βασίζει τους προσαρμοστές τους στους ημιαγωγούς νιτριδίων γαλλίου (GaN).

Παραδίδοντας την ανώτερη απόδοση σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς ημιαγωγούς πυριτίου, GaN έχει ξεσηκώσει γρήγορα να χρεώσει για τα τηλέφωνα, τις ταμπλέτες και τα lap-top με την υποστήριξη των χρόνων χρέωσης που είναι 3x γρηγορότερα στα προϊόντα που είναι τόσο μικρά όσο το μισό μέγεθος και το βάρος των προκατόχων τους.

Αυτό αύξησε τη “πυκνότητα ισχύος” όχι μόνο επιτρέπει στους gaN-βασισμένους γρήγορους φορτιστές για να υποστηρίξει τις υψηλότερες δυνάμεις παραγωγής αλλά παρέχει τις ευκαιρίες να προστεθούν τα πολλαπλάσια αποτελέσματα για την ταυτόχρονη χρέωση των διαφορετικών συσκευών χωρίς αυξανόμενο μέγεθος προϊόντων.

 

Γιατί χρειάζομαι έναν γρήγορο φορτιστή GaN;

 

Είναι αδύνατο να φανταστεί ένας κόσμος στον οποίο δεν έχουμε στιγμιαία, 24ωρη πρόσβαση στις πληροφορίες, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το μήνυμα, τα κοινωνικά δίκτυα, τα πλούσια μέσα, το τυχερό παιχνίδι και έναν πλήθο άλλων data-intensive apps, λειτουργιών, και υπηρεσιών στα άκρα δακτύλου μας χάρι στα κινητά τηλέφωνα και τις φορητές συσκευές μας.

Επειδή αυτές οι φορητές συσκευές είναι σχεδόν “πάντα-”, υπάρχει ένας σταθερός αγωγός στην μπαταρία συσκευών. Γί αυτό για τις πολύτα από εμάς, η χρέωση έχει γίνει ένα ματαιώνοντας αναπόφευκτο. Συγχρόνως, δεδομένου ότι η απόδοση των ηλεκτρονικών κινητών συσκευών μας συνεχίζει να βελτιώνεται, σε ορισμένες περιπτώσεις οι αυξήσεις μεγέθους επίσης, τόσο επίσης κάνουν τη δύναμη που απαιτείται από την μπαταρία.

 

Για να μεγιστοποιήσουν το χρόνο μεταξύ των δαπανών, ακόμη και καθώς οι απαιτήσεις δύναμης αυξάνονται, οι κινητοί κατασκευαστές συσκευών επιδιώκουν να βελτιώσουν συνεχώς την τεχνολογία των μπαταριών τους ώστε να παραδοθεί η αυξανόμενη ικανότητα. Το μειονέκτημα είναι ότι οι μεγαλύτερες ικανότητες μπαταριών σημαίνουν τους πιό μακροχρόνιους χρόνους δαπανών, τουλάχιστον κατά το χρησιμοποίηση των συμβατικών φορτιστών. Αυτό είναι λεπτό εάν μπορείτε να αφήσετε τη συσκευή σας συνδεμένη σε ολονυκτίς ή για τις μεγάλες περιόδους του χρόνου, αλλά όχι τόσο κατάλληλος εάν σε κίνηση και μόνο υπάρχετε ένα λίγο χρονικό διάστημα όπου υπάρχει πρόσβαση σε ένα βούλωμα τοίχων σε μια αίθουσα αερολιμένων, σταθμών τρένου, καφετεριών ή συνεδριάσεων.

Αυτοί είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους ότι τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα προσφέρουν τώρα τις γρήγορες και ultra-fast ταχύτητες χρέωσης και γιατί βλέπουμε τη γρήγορη επέκταση της αγοράς για τις γρήγορες τεχνολογίες φορτιστών.

 

Όνομα προϊόντων

Φορητός φορτιστής GaN 33w

Εμπορικό σήμα

Vizz

Τύπος

Φορτιστής τοίχων USB

Χρήση

Κινητή ταμπλέτα τηλεφωνικών lap-top/κάμερα/κινητές συσκευές

Χρώμα

Ο λευκός Μαύρος

Δύναμη

φορτιστής 33W GaN

Εισαγωγή

Εναλλασσόμενο ρεύμα 100 - 240V 50 60Hz

Παραγωγή

PD: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2. 75A, 15V/2. 2A, 20V/1. 65A (33W Max) (ΜΑΔ: 3. 3 - 11/3A)

USB- Α: 4. 5V/3A, 5V/4.5A, 9V/3A, 12V/2. 5A, 20V/1. 5A

PD1+ USB- Α: 5V/3A

Χρεώνοντας λιμένας

ΤΎΠΟΣ Γ 1* QC+ 1* PD

Βούλωμα εναλλασσόμενου ρεύματος

ΕΕ, ΗΠΑ, ΜΈΣΑ, KR, Au, βρετανικό βούλωμα, άλλος ODM υποστήριξης βουλωμάτων

 

Προσαρμοσμένος Vizz καθολικός φορτιστής φορτιστών τοίχων 33W GaN με PD QC την παραγωγή 0Προσαρμοσμένος Vizz καθολικός φορτιστής φορτιστών τοίχων 33W GaN με PD QC την παραγωγή 1Προσαρμοσμένος Vizz καθολικός φορτιστής φορτιστών τοίχων 33W GaN με PD QC την παραγωγή 2

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Camel Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8619928803367

WhatsApp : +8618588421615